Waarom?

Nieuwe inrichting

Wij helpen je met het inrichten van jouw woning. Samen creëren we iets prachtigs.

Concepting

Je hebt ideeën, maar je komt er zelf nog niet helemaal uit.

Inspiratie

Je weet niet waar je moet beginnen en je wilt sparren om tot nieuwe ideeën komen.

Herinrichten

Je wilt iets nieuws, maar je loopt vast op de talloze mogelijkheden.

Een frisse blik doet wonderen...

Ben je op zoek naar een eikenhouten tafel die perfect past bij zowel een modern als een landelijk interieur?

Overweeg je liever rechte lijnen voor een strakke uitstraling of geef je de voorkeur aan verschillende vormen voor een meer dynamisch effect?

Welke materialen spreken jou aan en welke kleuren sluiten hierbij aan - warme houttinten of juist neutrale kleuren?

We staan bij Trend Table klaar om je te helpen bij het kiezen van de ideale eikenhouten tafel en stoelen die perfect aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren en interieurvisie.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult en ontdek samen met ons de mogelijkheden!

Wat kun je van het interieuradvies verwachten?

1. Kennismakingsgesprek

Na het aanvragen van een gesprek, neem ik telefonisch contact met u op om een geschikte datum te vinden. Tijdens dit gesprek bespreken we ook welke informatie ik nodig heb om een duidelijk beeld te krijgen van uw situatie en wensen.

2. Trend Table Advies

Samen verkennen we uw wensen en ideeën voor uw interieur. wij nodigen u graag uit om de Trend Table Showroom te bezoeken, waar we u adviseren over de nieuwste meubels, materialen en kleuren. Uw persoonlijke voorkeuren staan centraal in het samenstellen van het advies.

3. Ontwerp met Configurator

Na de keuze van de gewenste meubels, kleuren en materialen, maak ik gebruik van een geavanceerde configurator om een gedetailleerd 3D ontwerp van de tafel te creëren. Met deze tool kunnen we niet alleen de exacte afmetingen van de meubels bepalen, maar ook verschillende opstellingen en variaties verkennen. Dit geeft u een interactief en realistisch beeld van hoe het interieur eruit zal zien. Alle gekozen kleuren en materialen worden nauwkeurig geïntegreerd in het ontwerp, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat.

4. Persoonlijk Interieurplan

Uw wensen worden vertaald naar een persoonlijk interieurplan, inclusief een 2D tekening en een gedetailleerd kleur- en materiaalplan. Dit wordt samengevoegd tot een offerte met de geselecteerde meubels, zodat u een duidelijk overzicht heeft van de voorgestelde inrichting.

5. Uitvoering

Als het interieurplan naar wens is, helpen we u graag verder met het bestellen van de/het geselecteerde meubel(s). Bovendien staat ons team klaar om aanvullend advies te bieden indien nodig.

Meld je hieronder aan voor een Gratis Interieuradvies