Over ons

Follow your passion, and success will follow you

ONZE MISSIE

Bij Trend Table geloven we dat meubels een belangrijke rol spelen in een inspirerende en comfortabele leefomgeving. Onze missie is om ons design en kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. Wij staan voor kwaliteit en besteden daarom veel aandacht aan onze tafels om tot een uniek en kwalitatief goed meubelstuk te komen. Ben je opzoek naar een tafel op maat die perfect bij jou stijl en behoeften past? Neem dan contact met ons op. We kijken er naar uit om samen met jou je droomtafel werkelijkheid te maken.

ONS VERHAAL

Bij Trend Table zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van op maat gemaakte tafels. Wij geloven dat elke klant een unieke behoefte heeft voor zijn of haar meubilair. Bij Trend Table zorgen wij ervoor dat een meubelstuk precies past bij jou interieur en specifieke wensen. Onze tafels worden geproduceerd uit massief Eiken en Douglas hout en kunnen geheel naar eigen wens worden samengesteld.

ONS AANBOD

Wij bieden een groot assortiment aan tafels op maat. Of je nu een tafel nodig hebt voor een woonkamer, eetkamer, kantoor of thuiswerkplek. Wij kunnen je helpen met een op maat gemaakte tafel die precies past bij jou behoeften. Dit vullen wij aan door een ruim aanbod eetkamerstoelen. Bij Trend Table hechten wij veel waarde aan persoonlijke service en werken wij nauw samen met onze klanten om hun droomtafel te realiseren.

ONZE AANPAK

Onze tafels zijn met de hand gemaakt. Wij zorgen er voor dat kwaliteit, design en toegankelijkheid bij één komen.

Trend Table is een zaak waar je met een gerust hart een mooie tafel kunt bestellen. Je wordt goed geadviseerd en de bezorging is super. Wij hebben gekozen voor een Deens ovale eiken eettafel met een zwart stalen matrixpoot. We zijn er zeer blij mee. Zeker een aanrader.